Hlavní obsah
Článek

Štěpánka Hadenová (31) a Pavel Dlesk (38) jsou dalším párem, který spojila reality show Svatba na první pohled. Na svá „ano“ si sice museli počkat, vzájemně se dost napínali, u oltáře ale nakonec bylo veselo.

Štěpánka je manažerkou v autobazaru, považuje se za crazy člověka, který miluje zábavu, přátele a obecně lidi. Je společenská a temperamentní, někdy prý až moc. Na tom ztroskotala i většina jejích vztahů, partneři prý nedokázali rozdýchat její nezkrotnou povahu.

Štěpánka a Pavel: První novomanželský polibek

Po svém boku by Štěpánka chtěla muže akčního, se smyslem pro humor, a člověka, který jí bude oporou. „Muž nemusí být krásný, ale musí mít charisma,“ říká.

Pavel sám sebe označuje za „hodného blázna“, muže činu, který se nebojí nových výzev. O tom ostatně svědčí i jeho účast v tomto sociálním experimentu. Je vyučeným kuchařem, této profesi se věnuje od 18 let. Zkušenosti sbíral jak v Česku, tak v zahraničí.

První oddanou dvojicí byli Natália a František, kteří se po svatbě v Praze odebrali na svatební cestu na Zanzibar, kde se teprve začali pořádně poznávat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám