Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pěti lety zářila v soutěži StarDance, a to po boku Marka Taclíka. Martina Marková patřila svého času ke špičce mezi latinskoamerickými tanečnicemi u nás. V posledních letech se začala věnovat víc fitness a místo lektorky tance je z ní nyní trenérka.

Kvůli vládním opatřením už jsou nějakou dobu fitness centra zavřená a řada z nás se tak hýbe mnohem méně. Což podle Martiny rozhodně není dobře. „Formu do plavek možná sice mnoho z nás v tomhle ročním období neřeší, ale i tak v době karantény a lockdownu není dobré jen tak sedět doma na gauči a omezit svou aktivitu na minimum. Nejenže to může mít neblahý dopad na vaši figuru, ale také na psychiku a celkové zdraví,“ svěřila se Super.cz tanečnice a trenérka, která se může chlubit neuvěřitelně sexy figurou.

Tu má díky pravidelnému cvičení, kterého se nevzdává ani v nouzovém stavu. Dát si do těla totiž můžeme i doma v obýváku. „Tělo pohyb prostě potřebuje. Fitness centra a jiná sportoviště nám sice zavřeli, ale to nám nezabrání se hýbat. Ačkoliv se pro některé může cvičení doma zdát jako nudná varianta a nedostatečná náhrada, věřte mi, že se dá docela zaručeně zničit i z pár zdánlivě nevinných pohybů před gaučem,“ svěřila Martina, která má vlastní cvičební program. Pár cviků, které lze snadno dělat i v pohodlí domova, nám předvedla na krátkém videu.

„Pokud se vám nechce zrovna cvičit, nevadí, můžete začít jinými drobnostmi, které se sice mohou zdát banální, ale tělo vám za ně ve výsledku poděkuje. Tak například místo výtahu použít schody. Dojít na nákup tentokrát pěšky nebo se jen tak jít projít,“ dodala někdejší tanečnice StarDance.

Reklama

Další články

Načítám