Hlavní obsah
Článek

Nejen mezi celebritami je v současné době populární vyzdvihovat přirozenou ženskou krásu. Jednou z hlavních propagátorek tohoto trendu je i Ashley Graham (36). Plus size modelka bojuje za pozitivní vnímání ženského těla i s jeho nedokonalostmi, a od té doby, co je matkou, propaguje intenzivně i kojení. Jak je vidět, co se týče přirozené krásy, nestydí se ani za chlupaté podpaží.

To nechala vyniknout na nahém selfie z vany, které sdílela s fanoušky na Instagramu. Podělila se o celou sérii snímků z narozeninového úniku do přírody. S manželem a synkem Isaacem vyrazila ku příležitosti 33. narozenin na venkov.

V minulosti vystavila modelka na sociální síti povolené bříško, strie nebo celulitidu a kojící videa jsou u ní na denním pořádku.

„Když jsem otěhotněla, musela jsem přehodnotit vztah k vlastnímu tělu. Rapidně jsem nabírala na váze a najednou se mi na břiše udělaly strie, což pro mě bylo nepředstavitelné. A pak přišel Isaac a mně došlo, že jde pouze o šrámy z bitvy. Můj život se změnil navždycky a já hodlám oslavovat svoje nové tělo,“ svěřila se časopisu Marie Claire.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám