Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár měsíců, co Michal Janotka oznámil nečekanou zprávu. Manželství s půvabnou Karolínou rok po svatbě krachlo.

Po měsících, kdy se z rozpadu nefungujícího svazku dával dohromady, brněnský reportér opět září. Janotka se nyní pochlubil svou novou láskou, kolem které chodil roky. „Ano, je to tak, už se o tom psalo, že po více než půlroce, po tom všem, co jsem zažil, jsem už nebyl na narozeniny sám, že jsme je strávili ve dvou. A ano, je to pravda,“ svěřil na sociální síti.

„Vlastně vůbec poprvé se to dozvídáte právě tady a skoro nikdo o tom až doteď nevěděl. Už několik měsíců mám novou přítelkyni, skvělou, nejlepší, černovlasou, a navíc kolegyni z Krimi zpráv, Niky,“ oznámil Michal. Jde o Nikolu Veverkovou, se kterou se ze stejného pracoviště zná už z dob, kdy jeho láskou byla moderátorka Sandra Pospíšilová, tehdy ještě Parmová.

Až nyní ale mezi dvojicí přeskočila jiskra a Janotka je po nevydařeném manželství opět šťastný. „Za těch pár měsíců jsme toho s Nikčou, i přes pandemii koronaviru, zažili tolik. A vím, že naše společná cesta bude pokračovat i nadále, protože: Jsi ty, jsem já, jsme MY! Nejvíc!“ vyznal se ze své lásky Janotka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám