Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naposledy jsme Jana Bendiga (30) doma za Prahou navštívili, když si domeček s přítelem Lukášem teprve zařizovali. Teď jsme dostali příležitost nahlédnout do domácnosti v době, kdy už je takřka celý interiér hotový. Pánové domu ale stále vidí rezervy.

„Pořád se zabydlujeme. Vzal jsem si na starost zařizování vnitřku domu. Dával jsem dohromady nábytek, montoval kuchyni. Lukáš na sestavování nemá trpělivost, vzal si na starost zahradu. Tam ho čeká ještě spoustu práce,“ ukázal Honza z okna na trávník kolem domu.

Jako v každém partnerství to i u nich občas zajiskří, zpěvák si proto v domě zařídil místnost jen pro sebe. Jedná se o šatnu, kde má kostýmy, zrcadlo a všechny potřeby na vystoupení.

Není žádným tajemstvím, že Honzovou sousedkou je zpěvačka Monika Bagárová. S tou se teď ale nemůže vídat, neboť se s nakazila koronavirem. „Když mi Monika napsala, že je pozitivní, byl jsem v šoku. Ona byla člověk, který se před nákazou nejvíc chránil a dával si pozor. Kolikrát, když jsem se viděl s někým cizím, se nechtěla týden vidět, aby měla jistotu, že jsem zdravý,“ říká Jan Bendig.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám