Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na party v pražském klubu Brooklyn, v němž se točil kultovní film Kamarád do deště, a který se po neuvěřitelných dvaceti letech zrekonstruoval, se sešlo hned několik celebrit. Znovuotevření si nenechala ujít ani Eliška Bučková (34), která dorazila, jak jinak, v doprovodu svého přítele Václava Noida Bárty.

Eliška se nepřišla jen pobavit, ale byla také jedním z hudebních hostů večera. Takže zatímco Vašek si na baru vychutnával jednu skleničku za druhou, jeho milá se pilně připravovala na svůj pěvecký part. Zazpíval také Bořek Slezáček (56), který celý večer zároveň moderoval.

Zlatým hřebem pak byla přehlídka plavek. A bylo se na co koukat. Sličné modelky v titěrných bikinkách všem pánům kolem doslova vyrazily dech. "Fakt super, takové kočičky v plavkách se jen tak nevidí," jásalo pánské osazenstvo baru.

Vedle modelek pak byla hvězdou večera i DJka Mia, která přítomné pány okouzlila nejen svým hudebním vkusem, ale i svým nadmíru vydařeným zjevem.

Reklama

Další články

Načítám