Hlavní obsah
Článek

Byli jsme u toho, když Jan Bendig (30) natáčel s Lucií Bikárovou na začátku září na tuniském ostrově Džerba klip k písni Dokola. Nyní je vizuální podoba songu konečně hotová.

Zajímavé je, že písnička vznikla za neuvěřitelných šest dní, a to těsně před odletem. „Šest dní před odletem nám tuniská vláda zavolala, že povoluje natáčení klipu na jejich území. V té době ale ještě nebyl připraven žádný song, a tak jsem rychle oslovil Lucku ke spolupráci a složil, otextoval a nahrál písničku Dokola,“ vzpomíná Honza.

Klip je inspirovaný nepříjemným životním zážitkem zpěváka, který se musel vyrovnat se sebevraždou kamaráda. Právě tato životní zkušenost bývalého účastníka první Česko Slovenské SuperStar velmi poznamenala. Po tomto zážitku se Honza dokonce léčil s psychickou atakou. To se projevovalo strachem z lidí, což je pro umělce velká komplikace. „Bojoval jsem s tím ještě prvních pár let svého aktuálního vztahu. Musel jsem brát dokonce prášky a pomohla mi až sezení s psychologem,“ přiznává se Bendig.

Režie videoklipu se chopil Honzův životní partner Lukáš Rejmon a za kameru se postavil Jan Strach, který se postaral hned o několik Bendigových videoklipů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám