Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už uplynul rok od chvíle, kdy se Miluška Bittnerová (46) stala maminkou. Herečka začátkem září loňského roku přivedla na svět dceru Betynku. A nutno říct, že čas opravdu letí jako voda. Z miminka už je krásná holčička, kterou se herečka a moderátorka nyní pochlubila.

„Já bych ji upusinkovala. MiniB si ze všech možných i nemožných panenek nejvíc oblíbila tu na fotce,“ svěřila se Miluše a sdílela fotografii se svou holčičkou. „Je to hračka Rendovy prababičky, dle mého odhadu cca 90 - 100 let stará panenka se třemi obličeji, které si můžeš otočit, jak chceš. Art deco je prostě naše,“ dodala Bittnerová.

Miluška si roli maminky naprosto užívá. A jak sama před nedávném prozradila, dcerka je rozhodně energická po ní. „Zjistila jsem, že ty vlastnosti, které mám já a manžel, se u ní zdvojnásobily. Je to blbý, že to řeknu, ale ona je trochu grázlík, to bude drsná puberta, vše, co jsem dělala já, krát dvě,“ prozradila Super.cz Miluška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám