Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aida Yespica (30), jejíž kariéra modelky začala v roce 2002 poté, co se stala venezuelskou královnou krásy, má rozhodně i dnes co ukázat a je si toho vědoma. Na pláži v Miami na Floridě, kde trávila v pondělí volné odpoledne se synem Aronem a několika přáteli, uhranula přítomné pány svou žensky tvarovanou postavou a širokým úsměvem. Když došlo na focení s přáteli v bikinách, byla ve svém živlu a předvedla jednu ze svých osvědčených póz.

Po většinu času si pak Yespica v růžových puntíkatých plavkách užívala sluníčka a opalovala se na lehátku, kde si četla, poslouchala hudbu, kouřila cigarety a po očku dohlížela i na svého tříletého syna Arona, jehož tatínkem je fotbalista Matteo Ferrari a s nímž se Yespica po dvou letech společného soužití v Turecku v roce 2009 rozešla.

Aida rovněž dříve chodila s rumunským fotbalistou Adrianem Mutu. Od letošního dubna randí s německým módním návrhářem Philippem Pleinem a žije ve Španělsku. Plein se dostal lidem do povědomí i díky tomu, že se tváří jeho kolekce před nedávnem stala Lindsay Lohan (37) a v jeho kampani byla skutečně velice přitažlivá. Krátce po jejich spolupráci se dokonce začalo spekulovat, že Lindsay s pohledným třiatřicetiletým návrhářem rozjíždí nový románek, jelikož spolu byli několikrát spatřeni ruku v ruce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám