Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když nastal na jaře první nouzový stav, dali Praze vale. Módní návrhářka Dominika Sedláčková Domnosilová s manželem a dětmi přesídlila do domu na vesnici u Kolína. Už tam zůstali a Dominika je spokojená, i když Praha jí trochu chybí. "Ale stejně je všude zavřeno, takže je to zvlášť pro děti v domě se zahradou lepší," míní.

V prostorném domě, který nám ukázala, a i vy si ho můžete prohlédnout na fotografiích a ve videu, tráví veškerý čas kromě nezbytných nákupů a vození mladšího syna Viktora do školky. Staršího Roberta, který už je prvňák, musí zaučovat do tajů čísel a písmenek podle online zadání učitele. "Tak první třídu ještě zvládnu," smála se, že nečekala, že se vedle návrhářství stane ještě učitelkou prvního stupně.

Ani svoji profesi ale nezanedbává. "S maminkou navrhujeme novou kolekci, která v tuhle dobu samozřejmě není o večerních šatech, ale spíš o modelech na denní nošení třeba do práce. Máme sukně, saka, kabáty ve dvou velikostech a zakládáme i e-shop. A přidali jsme ještě kabelky," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám