Hlavní obsah
Článek

Celebrity se každoročně na Halloween vyřádí, jen co je pravda. Většina žen, které prosluly na sociálních sítích, nebo v reality show, razí heslo: „Čím víc odhalená, tím víc Halloween.“ Jako obvykle na sebe upozorňují v kostýmech, které jsou sexy verzemi čehokoliv, od rozverných šelmiček, až po čertice nebo zdravotní sestřičky.

V takových převlecích se letos objevily například zpěvačka Charlie XCX, Ashley Roberts z Pussycat Dolls nebo Lauren Goodger známá z Big Brothera. Trochu víc to přepískla herečka Alicia Arden (54), která se zjevila fanouškům nahá a intimní partie zakryla pouze rukama kostlivce.

Umělá televizní hvězdička Chloe Ferry (28) zase poprosila na sociálních sítích, aby jí fanoušci pomohli s výběrem kostýmu. Předvedla se jim jako sexy kočička, pekelnice i zombie zdravotní sestřička. Hlavní roli hrály pokaždé její silikony.

Vrcholem byly modelky Masha Diduk a CJ Franco, které se v ulicích Las Vegas fotily ve svatebním prádle. Na lascivní pózy nalákaly sice hodně čumilů, ale pokud by se takhle vydaly na koledu v doprovodu dětí, nejspíš by se nesetkaly s pochopením. Nejen na jejich úsporné kostýmy se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám