Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Simona Babčáková (51) a fitness trenér Ian Adensam (43) se rozešli. Adensam se přitom v červnu s herečkou Dejvického divadla po dvou letech vztahu zasnoubil.

„Se Simčou si rozumíme, v mnohém si vyhovujeme, ale samozřejmě máme své třecí plochy,“ připustil tehdy Adensam, že ne vše je u nich doma zalité sluncem.

Rozchod s herečkou ale neproběhl ve zlém. A kdoví, třeba se ještě dají dohromady. Adensam totiž s Babčákovou nadále spolupracuje a nevyloučil, že se k sobě vrátí.

„Je pravda, že jsme se rozešli, ale do budoucna nevylučujeme další partnerské fungování, jen teď oba potřebujeme více volnosti pro osobní rozvoj,“ řekl Super.cz Adensam, kterému Babčáková stále imponuje.

„Máme se moc rádi, a za sebe můžu říct, že Simonu miluji, na tom se nic nezměnilo. Koneckonců, bydlíme ve stejném domě a rádi se vidíme,“ popsal netradiční soužití po rozchodu fitness trenér. Tady bychom se comebacku opravdu nebáli...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám