Hlavní obsah
Článek

Tak tohle třináctiletá fanynka Harryho Stylese (30) silně oplakala. Její oblíbenec se totiž objevil v jejím pokoji v momentě, kdy nebyla doma.

Bývalý člen One Direction byl na vyjížďce a porouchalo se mu auto. Naštěstí mu muž v ulici, kde uvízl, nabídl šálek čaje, dokud mu nepřijede odtahová služba a Harry se tak ocitl v domě jedné ze svých velkých fanynek.

Sama Theodora zveřejnila později na svém instagramovém profilu snímky, které zachycují Stylese, jak krmí její rybičku, jako ve videoklipu k písni Adore You. Zpěvák také napsal mladičké dívce dopis, který nafotila a němž ji dojal k slzám.

„Theodoro, moje auto se rozbilo ve vaší ulici a kamarád tvého otce byl tak milý, že mě nechal počkat na odtah ve vašem domě a nabídl mi šálek čaje. Jsem zničený z toho, že jsme se my dva nesetkali, ale doufám, že to brzy napravíme. Starej se o lidi vlídně. Posílám hodně lásky a je mi líto, že jsme se minuli. Tak příště,“ znělo v krátkém dopise, a ještě přidal dovětek: „P.S. Nakrmil jsem rybičku a vyřiď tátovi abychom zůstali v kontaktu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám