Hlavní obsah
Článek

Na obrazovky vstoupila nová reality show Svatba na první pohled. Jde o sociální experiment, v němž jsou lidé párováni na základě psychologických a biologických testů. Účastníci se poprvé vidí až u oltáře.

První dvojicí, kterou vědci propojili, jsou třiadvacetiletá Natália Mykytenko, zdravotní sestra na soukromé zubní klinice, a šestatřicetiletý fotograf František Gebr.

Nevěstu do projektu ponoukla nuda. „Chtěla jsem změnu v životě. Měla jsem pocit, že se nudím, a hledala jsem nějaký adrenalin,“ svěřila Mykytenko. Od partnera pak očekává, že ji bude milovat takovou, jaká je, že k ní bude pozorný a uctivý. „A že si po čase dáme navzájem tři dětičky, nějaké to bydlení někde v lese a bude to,“ říká.

Ženicha Františka k soutěži přiměla zvědavost. „Přihlásil jsem se ze zvědavosti a s chutí zažít něco šíleného. Něco, co se stává tak jednou za život. Byl jsem zvědavý, jaká partnerka pro mě bude ideální z pohledu vědy,“ uvedl s tím, že od své nastávající čeká hlavně touhu tvořit a „chuť vyvíjet se samostatně i společně ve vztahu“. Co totiž opravdu nemá rád, je pasivita, ať už ve vztahu nebo obecně v životě.

Po svatbě čeká novomanžele svatební cesta a čtyři týdny života v jedné domácnosti. Poté přijde tzv. Den rozhodnutí, kdy se účastníci vyjádří, jestli budou ve vztahu pokračovat, nebo zda se chtějí rozejít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám