Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Marie Křížová už tři týdny po porodu dcery Anny Marie začala pracovat. Zpívat samozřejmě nemůže, ale začala vyrábět adventní věnce. Jak vypadají, nám ukázala, když jsme ji s kamerou přijeli navštívit.

"Mám ráda ruční práce, vždycky mě to bavilo a adventní věnce dělává i moje maminka. Tak jsem si řekla: Proč to nezkusit," svěřila Marie, která své výrobky nabízí přes sociální sítě a ukázku z její tvorby si můžete prohlédnout i na našich fotkách nebo ve videu.

Kde na to ale bere s dvouapůlletým synem a sotva měsíční dcerkou čas? "Když děti spí. Anička spí hodně a i Filip je zvyklý ještě chodit spát po obědě. A pak večer. To pak namotávám věnce a chytnu tavnou pistoli," smála se. "Hrozně mě potěšilo, že se ozvala spousta fanoušků a kolegů, kterým se líbí," dodala.

Pár korun do rodinného rozpočtu se rozhodně hodí, když nemůže vystupovat ani ona, ani její manžel Jan Kříž. "Já jako OSVČ nedostala mateřskou, budu pobírat až rodičovský příspěvek. Manžel se sice stará, ale chtěla bych také přispět. Kdo ví, jak dlouho bude tahle zvláštní doba trvat. Není to jednoduché," míní s tím, že už se zamýšlí i nad valentýnskou a velikonoční výzdobou, kterou by mohla vyrábět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám