Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První vyjížďka na novém kole skončila pro Andreu Sestiny Hlaváčkovou velmi dramaticky. Bývalá profesionální tenistka měla nehodu, ošklivě se poranila v obličeji a málem přišla o přední zuby. „Tak jsem si to moje první velké kolo pořádně pokřtila,“ komentovala Andrea děsivě vypadající fotku, kterou zveřejnila na sociální síti Instagram.

A co se přesně přihodilo? „Vysekala jsem se v neděli na lesní cestě. Prostě se to šprajclo a já letěla doslova na čumák,“ popsala Hlaváčková průběh nehody. Sportovkyně děkovala bohu, že zrovna nevezla svou roční dcerku Isabellu.

Po pádu musela Sestini Hlaváčková vyhledat odbornou pomoc. „Jela jsem rovnou do nemocnice, kde mi zuby vrátili na místo, zafixovali a taky zašili ret a ošetřili rány. Teď už se hojím a pod rouškou to ani není vidět,“ dodala statečně.

S informací se svěřila svým fanouškům až s několikadenním zpožděním, když si byla jistá, že je v pořádku. „Musím říct, že jsem byla den, nebo dva taková dost roztřesená, ale teď už se to hojí, já se naučila kousat jen zadníma zubem a včera jsem snědla dokonce pytlík brambůrků, takže dietka nebude,“ dodala Andrea Sestini Hlaváčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám