Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nova ve středu odvysílala první díl nové reality show Svatba na první pohled. Jde o sociální experiment, jak televize projekt nazývá, v němž vybraní lidé svěří svůj osud do rukou odborníků z oblasti psychologie a biologie.

Ti jim na základě výsledků různých testů - všichni účastníci prošli psychologickým vyšetřením, testem kompatibility DNA, čichovým testem a testem atraktivity - najdou vhodného partnera. Toho ale poprvé uvidí až u oltáře.

Prvním sezdaným párem jsou fotograf František (36) a zdravotní sestra Natália (23). Sympatický byl divákům, alespoň podle komentářů na sociální síti, hlavně ženich. Z chování nevěsty byli rozpačití, mnozí v něm viděli zklamání.

„Ženich byl velký sympaťák a srdcař. Nevěsta byla hodně moc nervózní, ale stejně bylo znát, že je zklamaná“, „On nadšený, skoro slzy v očích a ona odměřená a nepříjemná... Zřejmě byla zklamaná“ nebo „Franta je velký sympaťák, škoda že se na něj Natálie skoro ani nepodívala“, komentovali.

Zda to páru vyjde, ukážou následující týdny. Po svatbě čeká novomanžele svatební cesta a čtyři týdny společného života v jedné domácnosti. Poté přijde tzv. Den rozhodnutí, kdy se musí každý z účastníků vyjádřit k tomu, zda hodlá ve vztahu pokračovat, nebo jestli se chce rozejít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám