Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedny z předních andílků firmy Victoria’s Secret dokázaly, že líčení je pro ně zbytečností. Uhrančivá Brazilka Adriana Lima (30) a něžná víla Doutzen Kroes (26) původem z Holandska si v úterý udělaly společný snímek předtím, než strávily hodiny v rukou vizážistů a kadeřníků před dalším profesionálním focením. Krásky se o společnou fotku podělily s fanoušky na internetu. Obyčejným ženám tím však opět moc sebevědomí nepřidaly, jelikož jejich tváře byly i bez vylepšení šminkami kouzelné.

Přestože Adriana Lima patří mezi stálice zmiňované značky spodního prádla, jelikož je jejich andílkem již od roku 2000, Doutzen je relativním nováčkem. Přestože v poslední době nesmí chybět na žádném větším projektu firmy, ve které pracuje již od roku 2004, andílkem se stala až v roce 2008. Sexy modelky se spolu s dalším kráskami objevily například i v úchvatné vánoční reklamě Victoria’s Secret, která se natáčela v Praze.

Lima, jež je již několik let po sobě jednou z nejlépe placených modelek světa, je provdaná za srbského basketbalistu Marko Jariče s nímž má dvouletou dceru Valentinu. Adriana je rovněž katolička a každou neděli navštěvuje mše v kostele. Maminkou je však i Doutzen, která si minulý rok v listopadu vzala holandského DJ Sunnery Jamese a v lednu letošního roku se jim narodil chlapeček jménem Phyllon Joy Gorré.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám