Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak si nejlépe zpříjemnit sychravé podzimní období? Výletem k moři! A k němu se vydala i herečka Elizabeth Hurley (58).

K tomu, aby své sexy tělo v plavkách sdílela na sociálních sítích má jeden zásadní důvod – vlastní značku plážového oblečení a bikin. Jejích výdělků se krize, která svět zasáhla během pandemie koronaviru nejspíš také dotkla, a tak potřebuje připomenout svým fanouškům, jak pěkné kousky v nabídce má.

Tentokrát se ukázala v bílém modelu. Elizabeth sice nespecifikovala v jakém koutě světa se nachází, ale k fotce napsala, že se jí stýská po domově.

Se svým synem, starší sestrou, matkou a starší rodinnou známou trávila karanténu v Herefordshiru, kde se snažili zabavit prací. „Došlo na manuální činnosti a televize byla v domě povolena až od šesté hodiny večer. Všichni jsme byli neustále venku a užívali si krásného britského počasí – zametali jsme, stříhali keře, vytáhli i motorovou pilu, a také pěstovali zeleninu. Zvelebovali jsme a cítíme se teď zdravě,“ uvedla nedávno v pořadu Lorraine.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám