Hlavní obsah
Článek

Na konci loňského roku se Petra Černocká (74) musela rozloučit se čtyřnohým členem domácnosti. Herečka a zpěvačka oplakala odchod milované jezevčice. Po několika měsících, kdy bylo u nich doma prázdno, se rozhodla, že dům opět ožije psí láskou.

„Před Vánocemi loňského roku nás opustila naše jezevčice Wajda. Můj Jiří, který s ní absolvoval poslední cestu k veterináři, zásadně odmítal možnost pořídit si nového pejska, protože nic takového už nechtěl nikdy zažít,“ svěřila nyní Černocká, které se ale začalo po pejskovi v domácnosti stýskat.

„Na jaře jsem ho začala přemlouvat, že naše domácnost, jen s kocourem, je přece jen smutná, a protože už nebyl tak zatvrzelý, začala jsem shánět štěně. Jenže přišel koronavirus a zákaz cestování způsobil, že chovatelé nevozili chovné pejsky k psím partnerům a partnerkám,“ prozradila Černocká, která si na nového mazlíčka musela počkat.

„Štěňat bylo málo a na mě už žádné nezbylo. A teď konečně máme Kačenku. Opět se potvrdilo, že ten, kdo má pejsky rád, to prostě nevydrží, a nakonec si nějakého psího kamaráda pořídí. Můj muž je šťastný, já jsem nevyspalá, protože musím alespoň trochu koordinovat složité soužití našeho kocoura s tím novým, rozčilujícím přírůstkem do domácnosti,“ vyprávěla Petra, která však i přes nevyspání září štěstím.

„Nedá se nic dělat, psí lásku nic nevynahradí,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám