Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdný zápasník MMA a také partner zpěvačky Moniky Bagárové (29) je pozitivní na covid. Machmud Muradov už se připravoval se svým týmem v Las Vegas, kde měl tuto sobotu nastoupit do klece v organizaci UFC. Zápas s Kevinem Hollandem byl ale zrušen.

"Bohužel vám musím říct špatnou zprávu. Můj zápas 31. října byl zrušen, měl jsem pozitivní test na covid-19. Děkuji vám všem za vaši podporu, moc si toho vážím," napsal svým fanouškům Muradov.

"Cítím se dobře, žádná teplota, nic takového. Jen mě štve, že nebudu mít zápas, měl jsem natrénováno a udělal jsem hodně práce. Bohužel tak to je. Teď nás čeká desetidenní karanténa a pak uvidíme, co bude dál," popsal průběh nemoci zápasník, který dosáhl na Instagramu stejně jako Leoš Mareš už jednoho miliónu fanoušků.

"Je nás tady milión, je to neuvěřitelný číslo. Moc děkuju, že jste se mnou. Když jsem zakládal Instagram, netušil jsem, že nás tu jednou bude tolik," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám