Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pondělní rozhovor Petra Suchoně a prezidenta České lékařské komory Milana Kubka, v němž moderátor Televizních novin neukočíroval emoce, má ze strany televize dohru. Nova Suchoně z hlavní zpravodajské relace stáhla. „Potvrzujeme, že Petra Suchoně diváci v Televizních novinách nějakou dobu neuvidí,“ napsal Super.cz PR koordinátor Vojtěch Boháček.

Jde o následek rozhovoru, v němž se moderátor do šéfa lékařů Kubka v živém vysílání ostře pustil. Tématem byly víkendové nákupy lidí na farmářských trzích.

Za vedení rozhovoru se Suchoň později omluvil jak divákům, tak Kubkovi. „Vedení rozhovoru jsem po všech stránkách, a zejména pak emocionálně, nezvládl. Také na mě dolehla tíha posledních náročných týdnů a aktuálního nepříznivého vývoje pandemie v ČR, což ovšem v žádném případě nemůže sloužit jako omluva za to, jak neadekvátně a neprofesionálně jsem reagoval,“ uvedl v prohlášení.

Ředitel zpravodajství a publicistiky TV Nova Kamil Houska to označil za „selhání moderátora“.

Reklama

Další články

Načítám