Hlavní obsah
Článek

Hilaria Baldwin (40) před sedmi týdny porodila syna Eduarda. Pětinásobná maminka je na sociálních sítích velmi sdílná, a tak se i tentokrát pochlubila poporodní figurou. A hned to pořádně slízla.

„Proč se fotíš v prádle?“ tázal se v komentářích sledující. „Nemáš empatii pro ženy, které nevypadají jako ty? Zvláště pro čerstvé maminky? Myslím, že se předvádíš a není to nutné,“ komentovala jiná fanynka video, na němž Hilaria předváděla, jak se jí od porodu zatáhlo bříško.

A slavná jogínka si takové komentáře ani v nejmenším nenechala líbit. „Jsem největší zastánkyní a propagátorkou pozitivního vnímání ženského těla. Je důležité si uvědomit, že jsou naše těla různá, včetně toho mého. Nesoudím ničí postavu. Empatie neznamená, že bychom se měli skrývat a stydět se za svá těla,“ odpověděla dotyčné.

„Na tomhle příspěvku není nejdůležitější moje prádlo nebo kůže, ale fakt, že jsem vyčerpaná a ukážu se tak, jak jsem,“ vysvětlila raději v postu, na který jí chodily reakce i do soukromých zpráv.

Hilaria předváděla figuru v prádle na sociálních sítích v průběhu všech svých těhotenství i po porodech. Naopak tím pokaždé demonstrovala, že jsou proměny ženského těla naprosto normální.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám