Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lily Allen (38) se začátkem září provdala za herce Davida Harboura. Svatba proběhla ve Vegas, hostina ve fast foodu u silnice a šaty sehnala Lily jen několik hodin před obřadem.

„Toho rána jsme šly s dcerou do půjčovny svatebních šatů, kde jsem si zkoušela něco ve stylu Dolly Parton. Chtěla jsem si je vzít, ale pak jsme šly nakupovat a u Diora jsem našla tyhle,“ popsala, jak nakonec objevila ty pravé svatebky, v rozhovoru pro podcast Sex, Lies & DM Slides.

Ve Vegas se Allen prý nikdy vdávat nechtěla, ale kvůli pandemii koronaviru to přehodnotila. „Prostě jsme se chtěli vzít, ale kvůli lockdownu to bylo velmi složité. Vegas vypadalo jako jediné místo, kde vás oddají,“ uvedla a doplnila, že původně sňatek nechtěli ani oznamovat. Nakonec ale sama sdílela svatební snímky.

Lily, která nedávno uvedla na trh vlastní vibrátor, je s fanoušky velmi sdílná. O experimentech s prostitutkami se rozepsala v knize, kterou vydala před dvěma roky. Nyní ale přiznala, že ze sexu mívala strach.

„Připadala jsem si jako nástroj pro mužské potěšení,“ přiznala s tím, že její pocity pramenily hlavně ze strachu z intimity. S tou dnes už ale problém nemá. Vlastní prý koš na prádlo plný sexuálních hraček a pomůcek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám