Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci hudebního kanálu Šlágr TV jsou zdrceni. V pondělí odpoledne je zasáhla zpráva o smrti jedné z hlavních tváří stanice Vratislava Měchury.

„Vážení diváci, milí přátelé a kamarádi, s velkou bolestí v srdci vám musíme oznámit, že nás dnes, 26. 10. 2020, navždy opustil náš kolega, přítel a kamarád Vráťa Měchura,“ stojí v oznámení na facebookové stránce televize.

Oblíbeného moderátora a hudebníka trápily v poslední době zdravotní problémy, které navíc zkomplikoval koronavirus.

„Vráťa měl na začátku září slabou mrtvici, na čas dokonce ztratil zrak, ale už se z toho dostával. Měl jít ještě na operaci hlavy kvůli nějaké sraženině, ale dostal ten nejhorší druh koronaviru a byl v posledních dnech na přístrojích s těžkým zápalem plic,“ řekl Blesku jeden z jeho blízkých přátel.

Zpráva o úmrtí populárního hudebníka a moderátora šokovala mnoho jeho přátel z branže, mezi nimi i Zuzanu Bubílkovou, se kterou moderoval pořad Šlágr Bubu.

„Vráťo, Kamaráde, byl jsi výjimečný člověk, dobrý, srdečný, upřímný, inteligentní, usměvavý, profesionální.... na chvíle s tebou nikde nezapomeneme a takový zůstaneš navždy v našich srdcích a vzpomínkách. Rozdával jsi radost a dobrou náladu nespočtu lidí, a to je nejvíc,“ objevilo se v komentářích pod příspěvkem od jednoho z kolegů.

„Nemohu tomu ani uvěřit, slzy mi stékají z očí, tak skvělý člověk odešel, který nám vždy ze Šlágru poslal pozitivní náladu do našich domovů, upřímnou soustrast celé jeho rodině,“ přidávají se zkroušení fanoušci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám