Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jamie Foxx (52) v pondělí oznámil, že zesnula jeho mladší sestra DeOndra Dixon (†36). O jejím skonu se rozepsal v dojemném postu na sociální síti.

„Moje srdce se rozletělo na milión kousků. DeOndra je v procesu proměny. Prochází proměnou, protože vždycky bude naživu. Každý, kdo ji znal, věděl, že v sobě měla světlo. Ani nevím, kolikrát jsme to u nás doma roztočili při tanci. Vím, že teď už tančí v nebi a má svoje křídla. Moje bolest je ale obrovská, i když se musím usmívat, když si vybavím všechny společné vzpomínky,“ dojal své sledující i kolegy ze šoubyznysu.

DeOndra se narodila s Downovým syndromem, zasvětila život šíření osvěty o syndromu a získala za to i několik ocenění. Kromě toho získala i několik medailí na Světových hrách Speciálních olympiád. Jamie tvrdil, že se právě díky sestře cítil nohama pevně na zemi.

„Naučila mě žít. Někdy se necháme polapit vším tím pozlátkem okolo, přemýšlím třeba, jestli má moje auto správnou barvu. Pak se ale podívám na tuhle holku a uvědomím si, že chci jenom žít, tančit a milovat. Díky ní vím, co je život,“ nechal se slyšet v rozhovoru z roku 2018.

Kromě bratra po sobě DeOndra zanechala rodiče Annette a George a sestru Deidru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám