Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V německém tisku ji označili jako konkurenci jedné z nejslavnějších teenagerek současnosti Billie Eilish a online portál amerických The New York Times ji zmínil v článku o Generaci Z (lidé narození od poloviny 90. let a vyrůstajících ve světě digitálních technologií). Řeč je o osmnáctileté slovenské zpěvačce a výtvarnici s českými kořeny Karin Ann, jež nedávno vydala debutový singl 3AM. V textu zpívá o tom, jak někteří lidé mohou být toxičtí.

„Měla jsem období, kdy kolem mě nebyli s výjimkou rodiny jen ti nejlepší lidé. Po nějakém čase mě přestalo zajímat, co si o mně kdo myslí. Uvědomila jsem si, že jediný člověk, se kterým budu muset žít od narození až do smrti, jsem já. A proč bych měla žít s verzí sebe samé, která se podřizuje tomu, co od ní chtějí a čekají druzí, místo toho abych žila tak, abych byla spokojená sama se sebou?“ řekla Karin Ann Super.cz.

„Každý si zaslouží být akceptovaný a milovaný, bez ohledu na rasu, pohlaví, sexuální orientaci nebo náboženství. A o tom ta píseň je,“ dodala zpěvačka.

Na novince spolupracovala se slovenským producentem Tomim Popovičem a britským producentem Mattem Schwartzem.

„Písničku jsem napsala na ukulele už v patnácti letech. S pomocí slovenského producenta Tomiho Popoviče jsem pak skladbě dávala konkrétnější tvar a ujasňovala si, kterým směrem bych chtěla v hudbě jít,“ popisuje. Se Schwartzem později původní melodii ještě pozměnili a dodělali aranž. „Jsem s finální verzí hodně spokojená,“ dodala mladá zpěvačka, jejíž debutové album vyjde v únoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám