Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Harry Melling (31) proslul už jako dítě rolí Dudleyho, rozmazleného bratrance Harryho Pottera v kouzelnické sáze. Už ale dávno není tím malým cvalíkem, v dospívání výrazně zhubnul a dnes ho fanoušci na ulici už nepoznávají.

„Nehubnul jsem schválně,“ prozradil časopisu People. „V 18 jsem šel na dramatickou školu a tam šla moje váha rapidně dolů. Ne že bych o to sám nějak zvlášť usiloval. Šlo to spíš samo.“

Po škole se Harry věnoval hlavně divadlu a sám ocenil, že ho nikdo nepoznával. „Působil jsem u filmu, ale přišlo mi, že jsem tak nějak měl možnost nového začátku. To bylo užitečné.“

V posledním roce zabodoval hlavně v projektech Netflixu. Zahrál si v akčňáku Old Guard: Nesmrtelní nebo thrilleru Ďábel. V červenci také dokončil natáčení filmové adaptace Shakespearova Macbetha.

Harry zároveň není jedinou dětskou hvězdou slavné série, která se změnila k nepoznání. Fanoušci nepřestávají žasnout nad proměnou Matthewa Lewise, jenž ztvárnil Nevilla Longbottoma.

Reklama

Další články

Načítám