Hlavní obsah
Článek

Americká moderátorka Kelly Ripa (50) si je dobře vědoma toho, co má doma. Televizní hvězda se na Instagramu pochlubila sérií rodinných snímků z oslav Halloweenu. A i když některé kostýmy jejích dětí byly opravdu povedené, jedna fotka zastínila všechny ostatní.

Je na ní její manžel Mark Consuelos (49), který v posledních letech boduje hlavně v seriálu Riverdale, v kostýmu policisty. A díky jeho upnutým kalhotám se už nikdo nediví, že má hvězdný pár tak spokojené manželství.

„Mark měl k té uniformě i docela velkou zbraň,“ komentoval fotku jeden ze sledujících. „Fantastické fotky, krásná rodina. Nebudu tu rozebírat chobot tvého manžela,“ smála se jiná fanynka. „Můj bože, pytel tvého muže!“ záviděla další sledující.

Fotka málem zbořila internet, a tak se k ní vyjádřil i sám herec. „Takové odhalení. Jsem si jistý, že za ten plný efekt může hra stínů,“ snažil se být zbytečně skromný Consuelos, jeho žena mu to ale nedovolila.

„Opravdu tam vidíš stíny, miláčku?“ reagovala na jeho komentář Ripa. Není to zdaleka poprvé, co Kelly veřejně básnila o manželových přednostech. Občas jsou jejich komentáře, kterými baví internet, moc i na jejich náctileté děti.

„Je to nechutné, vytěsňuji takové věci z mysli,“ nechala se slyšet jejich dcera Lola (19).

Reklama

Další články

Načítám