Hlavní obsah
Článek

Herečka Elizabeth Hurley (46) patří mezi ženy, o kterých se dá říct, že dokázaly zastavit čas. Ačkoli jí pomalu na dveře klepe padesátka, směle se může nechat fotit na obálky časopisů jen v bikinách. Přesně to také udělala a svlékla se pro magazín Zest. Tomu rovněž poskytla rozhovor, v němž se nechala slyšet, že si nemyslí, že přibývající věk je důvod pro to, aby žena vypadala hůř, než dřív. A Elizabeth je toho živým důkazem.

Svůdná Hurley navíc spojila příjemné s užitečným a své tělo nenechala čtenáře magazínu obdivovat jen tak, ale rovnou sama sobě udělala reklamu. Respektive se oblékla do bikin z vlastní kolekce, kterou navrhla. „Miluji, když ženy vypadají báječně a nemyslím si, že stárnutí znamená, že vypadáte méně dobře. Pro mě je to méně o snaze vypadat mladší, ale více o ujištění, že si skutečně připadáte úplně nejlépe,“ řekla Liz.

„Bez diskuzí,  od té doby, co udeřila čtyřicítka, mě stojí dobrý vzhled víc úsilí. Když jsem byla mladší, bylo to mnohem snazší. Dřív jsem vypadala dobře i když jsem spala třeba tři hodiny. Dnes si připadám šíleně, když se nevyspím aspoň dvakrát tak dlouhou dobu. Ve dvaceti jsem byla zvyklá fungovat jen z kafe, cigaret a krekrů, ale dnes se cítím opravdu děsně,“ dodala Hurley, která v současnosti randí s australským hráčem kriketu Shanem Warnem, s nímž je i zasnoubená.

Reklama

Další články

Načítám