Hlavní obsah
Článek

Je to pár týdnů, co se zpěvačka skupiny Verona pochlubila radostnou novinkou. Veronika Stýblová se těší na prvního potomka, který by měl přijít na svět na jaře příštího roku. Nastávající maminka nyní prozradila, že nosí pod srdcem chlapečka. Přestože si s manželem mysleli na holčičku, je nesmírně šťastná.

„S manželem jsme si od začátku přáli holčičku, ale dnes už si nedokážu představit, že by to neměl být chlapeček,“ svěřila se Super.cz Veronika. „Když jsem byla u pana doktora, tak se pokaždé úspěšně schovával, až na jeden jediný den, kdy jsem přišla bohužel bez manžela,“ prozradila Veronika, která si těhotenství užívá.

„Dnes jsem vlastně strašně šťastná, že je to chlapeček, a moc se na něj těšíme. U holčičky jsme měli vybraná tři jména a u chlapečka jedno jediné, tak si říkám, že to osud prostě tak chtěl a zařídil, abychom se nedohadovali,“ říká zpěvačka, která čeká své první miminko po zdravotních komplikacích.

Je tedy ráda, že požehnaný stav je u ní zatím bez potíží. „Strašně moc jsem se na začátku těhotenství bála, jak to budu zvládat a zda bude vše v pořádku po těch všech operacích a problémech, kterými jsem si během pár let prošla. Nakonec se miminku daří moc dobře, roste tak, jak má, a já vlastně taky,“ prozradila se smíchem Veronika.

Před otěhotněním zpěvačka jedla zdravě a také výrazně zhubla. Jak to má nyní, když ji přepadají těhotenské chutě? „Říkala jsem si, že není třeba se stresovat nějakými kily navíc, protože nejdůležitější pro mě není, zda přiberu 10, 20 nebo 30 kilo, ale hlavně aby maličký přišel na svět v pořádku,“ svěřila nám Veronika, která si hlavu s výbavičkou zatím moc neláme.

Hodně věcí pro syna totiž zdědí. „Co se týká výbavičky, tak jsme čekali do konce 20. týdne těhotenství, kdy jsme se dozvěděli všechny výsledky z genetiky a pohlaví. Teprve teď s manželem začínáme pokukovat po nějakých věcech, ale ne nějak moc. Většinu věcí zdědím také po své sestřičce, která má teď malého chlapečka,“ prozradila Veronika, která se už těší do nového domu, který budují.

„S manželem také dokončujeme domeček a za pár týdnů se konečně stěhujeme. Takže se moc těšíme na to naše soukromí a na to, že miminko bude mít pevné zázemí a milující rodiče,“ dodala nastávající maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám