Hlavní obsah
Článek

Krásná Tereza Fajksová (34) se těší na příchod druhého potomka, dokonce už zná jeho pohlaví. Po holčičce Lilien se jí narodí chlapeček.

Pohlaví miminka si nechala modelka s partnerem jako překvapení. Do obchodu odvezli zalepenou obálku, do které lékař napsal, že čekají chlapečka. Prodavačka poté naplnila černý balonek modrými konfetami a budoucí rodiče následně v kruhu svých nejbližších balonek propíchli.

Bývalá Miss Earth se o radostnou zprávu podělila skrze video na sociálních sítích s fanoušky. Ti ovšem nemohli přehlédnout, že modelčina reakce nebyla na první pohled tak šťastná, jako tomu v podobných videích bývá. „Vypadalo to jako zklamání, gratuluji,“ napsala jedna z fanynek. „Trochu zklamaně jste vypadala, ale je mi jasný, že to tak jen vypadalo,“ přidala se další.

Tereza později vysvětlila, že se na chlapečka pochopitelně moc těší a na pohlaví nesejde, nejdůležitější je, aby bylo miminko zdravé. „Já jsem si spíš uvědomila, že o ,pindících' vůbec nic nevím. Zklamaná vůbec, nadšená, ale trochu v šoku, že to opravdu vyšlo,“ zareagovala na komentáře.

Některé modelčina reakce ve videu dokonce pobavila. „Ten tvůj výraz je nejvíc! Ale tak necháte si ho ne? Kluci jsou boží, fakt,“ zavtipkovala fanynka. Na stejné vlně humoru pokračovala i sama Tereza: „Když bude hodnej...,“ laškovala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám