Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Barbie Gabriel Jiráčková (24) je už deset dní po reoperaci prsou. Vnady si nechala znovu upravit především proto, že už začala působit gravitace a prsa jí výrazně poklesla. S lékařem se navíc dohodli na implantátech ještě o dvě čísla větších, než měla.

Gabriel se nyní bude chlubit vnadami číslo 10. Nyní ale bude minimálně měsíc nosit speciální podpůrnou podprsenku. Právě v té své nové vnady ukázala. Sama se viděla nahá zatím jen jednou.

"Výsledek operace jsem viděla zatím jen jednou při kontrole, protože jinak jsem stále zafačovaná v kompresní podprsence a obřích náplastech a obvazech. Musím ale říct, že ten pohled opravdu stál za to! Prsa jsou krásná, kulatá a přesně taková, jak jsem si je vysnila!" řekla Super.cz Gabriel.

"Nyní už jen čekat, až se zahojí a budu se moci opět vrátit do běžného života, tedy pokud nám to korona a opatření dovolí," dodala česká Barbie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám