Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hrát v posledních týdnech nemůže. Když to bylo ale ještě možné, pustila se Ivana Chýlková do natáčení snímku Gump. Během toho si jeden den si střihla také roli modelky. Před objektivem herečka pózovala pro dobrou věc.

Herečka se rozhodla nafotit sérii snímků pro charitativní kalendář podporující pejsky z útulku nebo dočasné péče. „Pejsek Max, se kterým Ivana fotila, už naštěstí našel svůj domov. Je to šestiletý voříšek, kouká mu zub, což některým lidem vadí. Tak byl dva roky v útulku Mělník a nikdo ho nechtěl,“ svěřila nám fotografka Markéta Novak.

Herečku zvěčnila v odvážném filmovém kostýmu. Na sobě měla model se zvířecími vzory, zebrované punčocháče, sukni s hadím potiskem a svetřík s gepardím motivem, ve kterém dala na odiv také hluboký dekolt. „Ivana Chýlková znázorňuje ve filmu zápornou postavu, která se staví do cesty hlavnímu psímu hrdinovi. Bylo pro mě velmi náročné alespoň nějakou fotografii s paní Chýlkovou takto aranžovat. Jak se říká, dobrý příběh by však nebyl bez záporných postav,“ svěřila fotografka ke kalendáři Gump.

Reklama

Další články

Načítám