Hlavní obsah
Článek

Kelly Osbourne (35) se v poslední době ztrácí před očima. Dříve sváděla s kily navíc nekonečné boje, nyní je ovšem jako proutek. A není to jen díky cvičení a dietám. Nedávno přiznala, že podstoupila chirurgický zákrok na žaludku.

„Byla jsem na operaci. Se*u na to, co si kdo myslí. Udělala jsem to a jsem na to pyšná. Každý mi může vylízat. Podstoupila jsem tubulizaci,“ nechala se slyšet v pořadu Hollywood Raw with Dax Holt and Adam Glyn.

„Upraví vám to tvar žaludku. Podstoupila jsem to před dvěma roky. Nikdy o tom nebudu lhát. Je to nejlepší věc, co jsem kdy udělala,“ popsala.

A přiznala i další zákrok. Ten musela podstoupit kvůli syndromu temporomandibulárního skloubení, který zhoršuje pohyb čelisti.

„Bylo to velmi špatné. Jednou z věcí, které to pomohly zastavit, byly injekce do čelisti. Ty trochu zeštíhlily můj obličej. Tehdy si lidé začali všímat, že jsem zhubla. Úplně mi to změnilo tvář. Nechápu, že jsem o tom nevěděla dříve,“ vysvětlila, o co šlo.

Kelly, která shodila už 40 kilo, se o procesu hubnutí rozepsala už v roce 2017 ve své knize. Popsala, že si přišla jako knedlík, když chodila do posilovny, kde cvičili hubení lidé. Teď už si tak ale rozhodně připadat nemusí. Vypadá totiž bezvadně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám