Hlavní obsah
Článek

Že by Suki Waterhouse (28) byla tou šťastnou, kvůli níž Robert Pattinson (37) vleze do chomoutu? Modelka a představitel nového Batmana už se podle všeho bavili o zásnubách, s veselkou prý ale nespěchají.

„O zásnubách se bavili, ale není tam žádný tlak. Suki ho nijak neuhání, protože jsou si velmi oddaní,“ nechal se slyšet zdroj z okolí páru pro E! News.

„Hezky k sobě pasují. Poslední rok spolu strávili v Anglii a jejich vztah to upevnilo,“ pokračoval. Hvězdný pár se k věci zatím nevyjádřil, nejsou ostatně z těch, kteří by mluvili veřejně o svém soukromí.

Robert a Suki jsou spojováni od července 2018. O zásnubách se spekuluje už od konce loňského roku, kdy Robert údajně trávil Vánoce se Suki a její rodinou.

A přestože je práce občas rozdělí, zvládají prý dobře i vztah na dálku. Robert má podle zdrojů na modelku dobrý vliv a pomáhá jí zvládat její úzkosti.

Pattinson byl v minulosti údajně zasnoubený s hudebnicí známou pod jménem FKA Twigs, s níž byl ve vztahu v letech 2014-2017. Před ní randil s kolegyní ze Stmívání Kristen Stewart.

I Waterhouse má na seznamu expartnerů několik slavných fešáků. Randila například s Bradleym Cooperem, Richardem Maddenem, Diegem Lunou nebo režisérem Darrenem Aronofskym.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám