Hlavní obsah
Článek

Již v listopadu poprvé zazní společný duet Karla Gotta (†80) a Richarda Krajča (46), který byl až doposud utajovaný. Zpěváci ho nazpívali loni v lednu, kromě nejbližšních o tom neměl nikdo ani tušení. Ivana Gottová (48) nyní o duetu promluvila.

"Milí příznivci, jsem šťastná, že už brzy uslyšíte novou vánoční píseň Richarda Krajča, ve které s ním zpívá i náš drahý Karel. Píseň spolu natáčeli v lednu 2019 a domluvili jsme se, že ji pustíme do světa až letos před Vánocemi, protože vánoční písně a Karel Gott k sobě prostě patří," napsala Ivana Gottová.

Karel Gott & SOČR - Jdi za štěstím. Za pár dní světlo světa spatří i vánoční Gottův klip.

"Chtěli jsme vám dopřát pocit, že je Karel s námi i o těch letošních Vánocích. Věřím, že se vám bude píseň líbit, stejně jako se líbila nám už od prvního poslechu. Od 5. listopadu se můžete těšit nejen na “Vánoční”, ale i na videoklip, který natočila Richardova žena Karin Krajčo Babinská. Věřím, že v těchto pochmurných nelehkých časech vám píseň i klip pohladí duši a pozvednou náladu. Přeji vám hlavně pevné zdraví, pozitivní mysl a v rámci možností úsměv na tváři (dočasně pod rouškou). Vaše Ivana," dodala vdova po Karlu Gottovi.

Reklama

Další články

Načítám