Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známá cukrářka a účastnice reality show Zdeňka Pohlreicha (67) Iveta Fabešová se rozvádí. A kvůli rozvodu přišla i o svou vyhlášenou kavárnu, kterou s oblibou navštěvují i celebrity.

„Stejně si o tom už vrabci na střechách povídají, a tak je čas se k celému dění vyjádřit, než se začnou zbytečně šířit všechny mylné informace. Naše společné cesty s mým manželem se tedy rozcházejí, jak v osobní, tak i pracovní rovině. Dnes jen velmi těžko hledáme společná slova a vzhledem k našim dětem, u kterých se bojím, že právě jich se náš rozchod dotkne nejvíce, bych vás chtěla požádat o respektování našeho soukromí,“ informovala Fabešová své fanoušky.

„Posledních deset let jsem tvrdě pracovala na tom, abych měla nejlepší cukrárnu v této zemi. Abych díky své práci, kterou miluji, dělala radost i vám. Bohužel jsem při svém snu zapomněla, abych v něm byla šťastná. Byla jsem nucena stávající prostory, zhruba před měsícem, opustit. Z celého mého snu mi zůstalo mé dobré jméno a nadšení stejně bláznivé jako před lety. Dnes se vydávám na svoji vlastní cestu, která bude i díky současné situaci kolem nás, převážně v online světě. Říká se, že část zlého zhojí Bůh, část člověk a zbytek čas. Dnes si poprvé přeji, aby čas utíkal co nejrychleji. A nakonec obrovské díky vám všem, kteří jste u mého snu byli se mnou a za vaši úžasnou podporu. Bez vás bych tohle nikdy nedokázala,“ dodala Fabešová.

Cukrářka se po čtyřech letem manželství rozchází s Janem Ševěčkem (37). Mají spolu syna Jakuba a dceru Natálii. Fabešová své umění poprvé předvedla v roce 2010 ve zmíněné reality show Na nože. O tři roky později otevřela svou první cukrárnu v Praze. Je také autorkou nejrůznějších kuchařských knih.

Související témata:
Iveta Fabešová

Reklama

Další články

Načítám