Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká topmodelka Tyra Banks je sama. Je to jen pár dní, co se po třech letech rozešla se svým partnerem Johnem Utendahlem (50) a svůj smutek odjela léčit na jedno z nejkrásnějších míst na světě - na indonéský ostrov Bali. Právě tam se snaží modelka najít duchovní cestu a vyrovnat se s bolestnou událostí. Tyra na Bali vyrazila s kamarádkou a věří, že se dostane z nejhoršího. To její ex, bankéř John Utendahl, už byl spatřen, jak se v baru druží s nejmenovanou ruskou modelkou.

Uhrančivý Utendahl, který provozuje investiční banku, se s Banks poprvé setkal v roce 2007, ale jejich románek přiznali až o rok později. Ještě letos spolu přitom absolvovali zamilovanou dovolenou v Mexiku.

Tyra se přitom vždy snažila svůj milostný život udržet v tajnosti a než přiznala nějaký vztah, chtěla si být zcela jistá, že vydrží. V posledních letech je úspěšná spíš než modelka jako moderátorka. Za svou talk show The Tyra Banks Show získala dokonce cenu Emmy. U nás byla známá rovněž jako moderátorka a hlavní porotkyně v soutěži Amerika hledá topmodelku. Tyra platila v 90. letech spolu s Naomi Campbell za nejznámější afroamerické modelky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám