Hlavní obsah
Článek

Dlouho se Iva Kubelková (46) snažila přehlížet nevhodné návrhy neodbytného fanouška se sexuálním podtextem. Pak ale nové moderátorce pořadu Showtime došla trpělivost a zveřejnila zprávy muže, který jí nabízí peníze za použité spodní prádlo.

„Tak já už jsem se bála, že všichni řeší jenom covid,“ komentovala svůj příspěvek popisující narážky fanouška moderátorka.

To, že Kubelková celou záležitost nebagatelizovala a naopak se rozhodla jít s urputným fetišistou do boje, ocenili v komentářích Dara Rolins (51), Aleš Háma (50) či Martina Gavriely (45). Objevily se ale i takové názory, že nebylo moudré zveřejňovat podobu neodbytného muže.

„Věřte, že i mně píše mnoho různých lidí, tomuto pánovi jsem několikrát dala najevo, že o něco takového nestojím a on pořád a ze všech stran píše. A všude má jinou fotku a jiné jméno. Někdy je potřeba takové věci zveřejnit!!! A buďte si jistý, že tady opravdu nejde o žádné moje ego. Zastáváte se zoufalců a kritizujete ženy, za to, že to v tichosti netolerují? Zvláštní,“ oponovala jednomu z followerů Iva Kubelková.

Reklama

Další články

Načítám