Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ze všech stran se na nás valí narůstající čísla nakažených a všude slýcháme, jak je důležité mít dobrou imunitu. Tušíme však, jak ji efektivně povzbudit, aby mohly fungovat přirozené samoléčicí schopnosti organismu?

Zajisté je důležité zdravě jíst, hýbat se, nestresovat se… Pomoci však mohou také přírodní doplňky stravy

Náš ochránce – imunitní systém

Imunitní systém je vlastně něco jako shluk buněk, které rozeznávají škodlivé od neškodného a chrání nás před vším, co by nám mohlo ublížit. Imunita má zkrátka za úkol střežit nás od všeho špatného včetně našich poškozujících myšlenkových (emočních) a tělesných pochodů.

Imunitu hledej za vším

Poškození imunity stojí téměř za každým onemocněním. K nejčastějším projevům patří snížená obranyschopnost organismu, projevující se opakovanými nákazami a infekcemi (například v dýchacím ústrojí, dutinách či středním uchu). Snížená imunita nedělá dobře ani nervovému systému, který je pak atakován viry a bakteriemi a postupně v něm dochází k hromadění problémů.

Náš tip:

Kúra složená z doplňků stravy Joalis - Imun + Gripin® + Depren

  • Joalis® Imun - přírodní komplex s vitaminy B6 a B12, které mají vliv na přirozenou odolnost a obranyschopnost organismu, dále také přispívají ke snížení únavy a vyčerpání.
  • Joalis Gripin® – přírodní doplněk stravy obsahující šalvěj lékařskou, která má silné antioxidační účinky a přispívá k přirozené obranyschopnosti a odolnosti organismu – imunitního systému.
  • Joalis® Depren – přírodní kapky s obsahem kozlíku lékařského, který přispívá k duševnímu zdraví a relaxaci.
Foto: JOALIS s.r.o.
Imunita je důležitá pro každého! Vsaďte na přírodní cestu

Rychlou a cílenou reakci imunity potřebujeme všichni.

Nyní pro vás máme dárek – při koupi jakékoliv kúry na eshopu Joalis ji od nás získáte krásně zabalenou s dárečkem v podobě přírodní svíčky z pravého včelího vosku zdarma!

Akce platí do konce roku tj. 31.12.2020.

Foto: JOALIS s.r.o.
Imunita je důležitá pro každého! Vsaďte na přírodní cestu

Více na www.joalis.cz.

Další články

Načítám