Hlavní obsah
Článek

Herec Matthew McConaughey (50) se rozpovídal o smrti svého otce Jamese, který zemřel v roce 1992. Matthew se chystá vydat biografii s názvem Greenlight, při té příležitosti se rozpovídal o své rodině pro časopis People.

Svěřil se, že ho otcova smrt velmi zasáhla. „Nemohl jsem tomu uvěřit. Byl to můj táta, nikdo a nic ho nemohlo zastavit. Kromě mojí matky,“ nechal se slyšet.

„Vždycky mně a mým bratrům říkal, že chce jednou odejít, až se bude milovat s mámou. A přesně tak se to stalo. Dostal infarkt při orgasmu.“

Hercovi rodiče měli velmi vášnivý, ale také bouřlivý vztah. Dvakrát se rozvedli a celkem třikrát vzali. Matthew zavzpomínal i na incident, při němž jeho matka otci vyhrožovala s nožem v ruce.

Zato jeho vztah s manželkou Camilou Alves (38) je prý úplně něco jiného. S tou se oženil v roce 2012 a mají tři děti. Herec si prý ani nepamatuje, že by někdy na svou choť zvýšil hlas.

„Stálo by to hodně úsilí, abych vybouchnul. Myslím, že v naší rodině zvládáme vztahy celkem dobře. Dost na to, abych nikdy nemusel křičet,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám