Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Tyler Posey (29) vpustil fanoušky do svého soukromí jako nikdy dřív. V rozhovoru pro rádio SiriusXM se poprvé rozpovídal o drogách. V den rozhovoru, 15. října, to bylo 71 dní, co byl Posey čistý.

„Měl jsem těžké období, ale jsem teď čistý. Tak trochu jsem se rozkmotřil se všemi, které jsem měl rád, ale teď mám poprvé po dlouhé době zase rád sám sebe. Je to hodně, hodně v pohodě,“ svěřil se hlavní hrdina seriálu Vlčí mládě.

„Už nehulím trávu, nepiju alkohol, neberu drogy, nic,“ vysvětlil, ale hned doplnil, že mu nový životní styl nebrání v divokých večírcích.

„Byl jsem nedávno na mejdanu, kde byl stůl plný kokainu. Podávali svěcenou vodu v panácích, do nichž přisypali emko, a taky měli čokoládu s houbičkami, ale mě nic z toho nezajímalo,“ přiznal a hned vysvětlil proč.

„Byla to sex party. Byli tam najatí lidé, kteří předváděli sex.“ Posey doplnil, že na takové večírky chodí často a v minulosti, když ještě holdoval drogám a alkoholu, se jich účastnil i jako aktér.

V srpnu se Tyler poprvé rozepsal na Instagramu o své orientaci. „Jsem si velmi jistý svou sexualitou. Miluji všechny,“ napsal s tím, že téma neměl v plánu rozebírat, ale chtěl odbourat stigma a podpořit teenagery, kteří bojují sami se sebou.

Reklama

Další články

Načítám