Hlavní obsah
Článek

Herec Jeff Bridges (70), známý mj. jako Dude z filmu Big Lebowski, na Twitteru oznámil, že mu byl diagnostikován lymfom. Začíná léčbu, o jejímž průběhu chce fanoušky informovat.

„Jak by řekl Dude, objevily se nové skutečnosti. Byl mi diagnostikován lymfom. I když jde o vážné onemocnění, cítím vděčnost za skvělý tým doktorů a dobré prognózy. Začínám léčbu, o jejím průběhu vás budu informovat,“ uvedl herec.

Následně poděkoval rodině, přátelům a fanouškům. „Jsem nesmírně vděčný za lásku a podporu od své rodiny a přátel. A vám děkuji za modlitby a přání všeho dobrého,“ uvedl herec. V závěru postu vyzval, aby lidé nezapomněli jít k volbám. „Protože v tomhle jsme všichni spolu,“ napsal Bridges.

Ve zmíněném filmu Big Lebowski Bridges ztvárnil „nejlínějšího člověka v Los Angeles“ Jeffreyho Lebowského, zvaného Dude. Jde o jednu z nejvýraznějších rolí v jeho filmografii. K dalším slavným filmům patří Poslední představení, Thunderbolt a Lightfoot, Opravdová kuráž, Starman nebo Crazy Heart, za který získal Oscara i Zlatý glóbus.

Bridges je také populárním zpěvákem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám