Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Hana Mašlíková (41) se nedávno vrátila zpátky k manželovi Andrému, s nímž prožívala manželskou krizi. Teď už Hance skoro nic neschází a snaží se těžké časy koronavirové ve zdraví překonat.

Fanoušky teď potěšila aspoň jednou vzpomínkovou fotečkou v plavkách z wellnessu, kde nechala vyniknout své sexy nožky.

„Jak já bych si ráda někde vyvalila šunky, ale nezbývá mi než je vyvalit jenom tady,“ smála se Hanka, jež se naplno věnuje synovi Andreaskovi. A na nějakou tu dovolenou v teple či relaxační pobyt u bazénu určitě jednou zase dojde. Mašlíková je především ráda, že jsou zatím všichni zdraví a opět jí to s manželem klape.

„Vše jsme si vyříkali. Neustále kolem nás chodily pomluvy, mně se donášely informace o Andrého nevěrách a totéž jelo z druhé strany. André byl pořád konfrontován zase s mými údajnými nevěrami. Sama jsem byla šokována, kolik lidí nám náš vztah nepřálo," řekla Super.cz Mašlíková. Ta teď s rodinkou opět spokojeně žije v domku za Prahou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám