Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Českých celebrit, které prodělaly koronavirus, je už víc než dost. Jedním z posledních nakažených je i herec Ivan Vyskočil (74). Ten se s nemocí popasoval před několika dny a popsal, jak u něj probíhala.

"Taky už mě čapnul ten Covid-19. Taky už to mám za sebou, i karanténu a opravdu to není nic příjemného," uvedl pro TN.cz

"Já měl úplně lehký průběh, moje mladá partnerka to chytla taky a taky měla naštěstí jen lehký průběh, a i přesto vám řeknu, že je to hodně nepříjemný. Hlavně ty první dva dny. Máte horečku, bolí vás hlava, bolí vás celé tělo," popsal, že měli s partnerkou v podstatě štěstí.

"Já jsem zvyklý na to být nemocný. Vím, jak vypadá chřipka, ale toto je něco jiného. Ono vám jako nic není a najednou bum a složí vás to. A říkáte si, jestli si okamžitě nepůjdu lehnout a neusnu, tak to snad ani nepřežiji," varoval, že je nemoc nevyzpytatelná.

Kromě dalších příznaků přišel i o čich, který se mu ale naštěstí už vrací. "Je to tak divně zákeřný, že vlastně vám nic není, ale přitom vám to vezme i chuť, energii a náladu. Už je mi naštěstí dobře," uklidnil fanoušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám