Hlavní obsah
Článek

Veronika Arichteva (37) se nyní naplno věnuje své nové roli maminky. Veroniku i syna Luku má už Biser Arichtev z porodnice doma, a tak došlo na seznamování s dalšími členy rodiny. Malý Luka má totiž nevlastního bráchu Tea, což je Biserův starší syn z předchozího manželství.

Rozněžnělá herečka nyní na sociálních sítích popsala, jak jejich „seznamovačka“ proběhla. Sourozeneckou rivalitu nečekejte, naopak. Dle krásných snímků, které novopečená maminka pořídila, je jasné, že tihle dva budou nerozlučná dvojka. V to doufá i samotná Veronika, která si už v představách maluje snovou budoucnost.

„Spokojenost na obou stranách, řekla bych. Luka se poprvé usmál a Teo ještě netuší, že jednou přijde den, teda spíš večer, kdy jako velkej brácha bude hlídat! My s Bisim si nad lahví dobrýho vína (samozřejmě někde, kde není naše kuchyň, obývák, ložnice nebo kojící křeslo) budeme říkat, jak jsou ty kluci boží, a prohlížet si jejich fotky. No a pak se uklidníme a objednáme další odrůdu,“ pobavila své fanoušky popiskem u snímků.

Nad fotkami malého Luky se dojímají nejen fanoušci, ale i Veroničiny kolegyně a kamarádky, jako například Eva Burešová (30), Monika Absolonová (47) nebo Daniela Písařovicová (45), se kterou se spřátelily během StarDance. „Veru, je nádhernej, úžasnej. Kdy můžu přijet??!,“ ptá se Arichtevy herečka Michaela Kuklová (55).

Reklama

Další články

Načítám