Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lenka Špillarová má koronavirus. Kvůli kontaktu s nakaženým se nechala minulou středu testovat, výsledek negativní. Lenka neměla žádné příznaky, přesto kvůli kontaktu s nakaženým test podstoupila.

"Ve středu jsem šla na test, po pěti dnech, co jsem se viděla s nakaženým, o kterém vím. Ve čtvrtek mi přišlo, že jsem negativní. Odjela jsem na oslavu k rodině na Moravu. Tam mi ale začalo být trošku divně, teplotu jsem měla lehce zvýšenou, jen 37,1. Raději jsem se kvůli nim sebrala a odjela zpět do Prahy," řekla Super.cz Lenka a znovu podstoupila test.

"Pro jistotu jsem volala obvoďačce, která mi vystavila žádanku na další test. Na druhý test jsem šla v 16:30 a ve dvě ráno jsem měla výsledek, pozitivní," popisuje moderátorka, která je nyní v domácí karanténě.

Sama byla překvapená, že onemocněla, protože i při kontaktu s nakaženým měla vždy respirátor. "Roušku nebo respirátor jsem nosila pořád, ruce jsem si umývala nebo dezinfikovala gelem," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám