Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Prosinec není jen ve znamení vánoční pohody, dárků a rodinných setkání. Ale je to také období plné shánění dárků na poslední chvíli, stresu, shonu či případně pracovního vypětí. V době, kdy jsme byli děti a neměli takovéto starosti, těšili jsme se na každý nový den prosince, kdy jsme si „vyloupávali” čokoládu z adventního kalendáře a vyhlíželi co bude pod stromečkem...Ale děti už nejsme...a nikdo nám čokoládový adventní kalendář už nedává (předpokládáme:). I přesto máme pro Vás dospělé plnohodnotnou náhražku za čokoládu - víno!!! Na letošní konec roku jsme si pro vás připravili hned 2 velikosti adventního vinného kalendáře a 4 jeho varianty. Menší kalendáře obsahují 24 lahviček o objemu 0,187L (skoro dvě „deci“), větší verze pak regulérní lahve 0,75L. Navíc k nim jako bonus i dřevěný stojan, aby lahve bylo kde uskladnit či vystavit. Další rozdíly jsou také ve složení jednotlivých vín. Nyní ke všem variantám detailněji.

Mini kalendář klasický

Foto: KUPMETO CZ
Více

Foto: KUPMETO CZ

Komerční sdělení

Adventní vinný kalendář v klasické mini verzi prošel letos výraznou změnou designu a jedná se o skutečný dárkový předmět. 24 malých lahviček (0,187L) je zabaleno v designovém kartonu. Každé políčko s vínem je označeno dnem určeným k otevření vína. A tak podobnost s tradičním čokoládovým adventním kalendářem je téměř dokonalá. Ve své klasické verzi tento kalendáře obsahuje francouzská vína z Bordeaux. Aby to bylo spravedlivé pro příznivce bílých i červených vín, je to rozděleno přesně půl na půl. Obsahuje tedy 12 malých lahviček červeného Bordeaux rouge Beau Rivage 0,187L a 12 bílých alternativ Bordeaux blanc Beau Rivage.

Mini kalendář mix světa

Foto: KUPMETO CZ
Více

Foto: KUPMETO CZ

Komerční sdělení

Druhá verze adventního kalendáře obsahuje více druhů vína. Sortiment je tedy pestřejší a obsahuje ve výrazném zastoupení i moravská vína. Celkově zde najdeme 8 druhů vína. Každé je tedy zastoupeno 3 lahvičkami. Kromě výše uvedených Bordeaux se můžete těšit na Frankovku, Müller Thurgau a Rulandské bílé z Habánských sklepů, Müller Thurgau a Frankovku z Valtic a Frankovku ze Sommelier Selekt. Design adventního vinného kalendáře je stejný jako v případě klasické verze.

Velký adventní vinný kalendář pro milovníky vína

Foto: KUPMETO CZ
Více

Foto: KUPMETO CZ

Komerční sdělení

Pokud to s vínem myslíte vážně, není čas na malé lahvičky, ale skutečné lahve. Tedy o objemu 0,75L. Ty obsahují oba velké kalendáře. Kromě 24 lahví z Moravy, Francie, Itálie, Chile či Argentiny k nim dostane rovnou i dřevěný stojan, do kterého si lahve můžete uložit, navíc každé víno má na sobě číslovanou kartičku s naším doporučením, kdy láhev otevřít a v neposlední řadě také kompletní seznam a popis vín, která tato sada obsahuje a den, kdy je (podle nás) ideální jej otevřít. Sortiment kalendáře obsahuje tato vína: Jižní Morava: František Mádl Veltlínské zelené, Zlomek & Vávra Rulandské bílé, Sonberk Ryzlink Rýnský, Zlomek & Vávra Chardonnay. Francie: Chardonnay, červené a bílé Gaskoňsko, červený Luberon, Bordeaux, rosé z Provence, Merlot z jižní Francie, Syrah a Chardonnay z jižní Francie, dva sauvignony a jedno polosladké víno Itálie: Červené a bílé víno ze Sicílie, Primitivo, šumivé víno Španělsko: Tempranillo Nový svět: Chardonnay a Shiraz z Austráliee, Cabernet z Chile.

Velký adventní vinný kalendář pro znalce

Foto: KUPMETO CZ
Více

Foto: KUPMETO CZ

Komerční sdělení

Na vrcholu naší nabídky adventních kalendářů pro dospělé je tento, jednoduše nazvaný „znalce“. Princip je totožný jako u předchozí varianty – pro milovníky vína, jen sortiment vín je o kategorii výše. Tato sada obsahuje tato vína: Jižní Morava: Sonberk Pálava, Sonberk Ryzlink rýnský, Na Soutoku Rulandské šedé, Zlomek a Vávra Chardonnay, Volařík Ryzlink vlašský Sauvignon blanc, Na Soutoku Sauvignon blanc, Baloun Svatovavřinecké Francie: Červené víno z údolí Rhony, Bordeaux, výběrové víno z jižní Francie, Chardonnay, polosladké bílé víno z Gaskoňska, Riesling z Alsaska, bílé víno z údolí Rhony, růžové z Provence a šumivý Cremant Itálie: Chianti riserva, červené víno ze Sicílie a Muškát z Piemontu Španělsko: červené Tempranillo Nový svět: Carmenere a Chardonnay z Chile, Malbec z Argentiny, Sauvignon z Jižní Afriky

Další články

Načítám