Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Timothée Chalamet (24) a Lily-Rose Depp (21) svůj vztah sice oficiálně nikdy nepotvrdili, ale ukázalo se, že loni prožili velkou lásku. Herci se poznali při natáčení filmu Král a po premiéře se společně odebrali na jachtu k pobřeží Capri. Právě tam je zachytili fotografové při žhavé líbačce.

„Šel jsem do postele s tím, že to byl jeden z nejlepších dnů v mém životě. Byl jsem na jachtě s někým, koho jsem opravdu miloval. Zavřel jsem oči a bylo to nepopsatelné,“ promluvil o vztahu úplně poprvé pro magazín GQ. Jeho štěstí ale netrvalo dlouho.

„Pak jsem se probudil a ve všech novinách byly naše fotky. Bylo to trapné. A najednou všichni začali říkat, že je to kvůli publicitě. Myslíte si, že chci takhle přede všemi vypadat?“ popsal, jak se okamžiky štěstí proměnily v noční můru a vše se pokazilo.

Chalamet sklízí u fanynek velký úspěch, ale nelze opomenout ani jeho herecký talent. V příštím roce bude k vidění ve sci-fi Duna nebo v komedii Francouzská depeše. Zároveň natáčí životopisný snímek o Bobu Dylanovi, v němž ztvární samotnou hudební legendu. Po pracovní stránce je tedy na roztrhání.

Právě časové vytížení prý stálo za rozchodem s Depp. V první polovině roku o sobě začal Timothée prohlašovat, že je single. V červnu ho pak vyfotili, jak se během mexické dovolené muchluje s herečkou Eizou Gonzalez. Podle všeho je ale Chalamet nyní opět nezadaný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám